International Youth Jazz Competition and Festival - 2020
1 - 4 Aprilie

ATENȚIE: modificare dată-limită pentru înscriere - 17 MARTIE!

În perioada 1-4 Aprilie se defășoară cea de-a 12-a ediție a International Youth Jazz Competition and Festival la clubul Jazz&Blues Club, Tg. Mureș.

Evenimentul este organizat de către Casa de Cultură a Studenților Târgu Mureș și Asociația Culturală ”Partitura”, în colaborare cu Consiliul Județean Mureș.

Festivalul este special și unic în spațiul autohton, fiind un dublu eveniment artistic – concurs și festival – care își trăiește cu acest prilej jubileul unui rodnic deceniu de existență neîntreruptă, apreciabil realizat în complicatele articulații ale unui atare mecanism raportat la apropierea dintre scenă și public.

Scopul acestui festival-concurs este de a oferi un spațiu de întâlnire, într-un cadru profesional, studenților și profesorilor din diferitele academii de muzică din țară și străinătate, în care, studenților-muzicieni li se oferă atât șansa de a primi un feedback imediat de la membrii juriului (la evaluările de după fiecare zi de concurs), cât și șansa de lansare și de afirmare.

Vă așteptăm cu drag!